Smartphone

ASUS Padfone 2 este comercializat de ceva timp în țara noastră. Costă peste 3000 de lei împreună cu skin-ul de tabletă. La suma respectivă primești o soluție inedită ce iese în evidență prin originalitate, autonomie, smartphone de top + tabletă cu specificații destul de ok.

Înțeleg că ASUS a dat drumul la un nou update de software ce ajunge la peste 700 de MB. Mi se pare o valoare destul de mare. Download-ul se poate face după site-ul producătorului. Noua versiune software este V10.4.12.24, Android 4.1 Jelly Bean.

Noutățile aduse sunt legate de: conexiune Wi-Fi mai stabilă, update de firmware pentru camera foto cu HDR optimizat, reglarea luminozității ecranului se face mai bine, partajarea de fișiere prin NFC și ASUS Studio și aplicația ASUS Story. Ecranul de blocare este regândit, la fel și zona de Contacte, aplicația pentru mail, widget-ul pentru baterie.

Sursa: ASUS.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.