Smartphone

Acestea ar fi coordonatele pentru viitorul smartphone produs de ASUS. Se pare că vor include Tegra 3 pentru a maximiza performanțele și a ieși în evidență față de o compteție extrem de acerbă.

Asus a lansat o tabletă pe Tegra 3 la nivel internațional și era așteptat un sample de test de săptămâna trecută și în România. Presupun că Asus Padfone va rula direct Android 4.0 și uimește versatilitatea de car dă dovadă putându-se transforma în tabletă. Și prețul cred că va fi pe măsură pentru telefonul – tabletă.

Vă reamintesc că Tegra 3 inaugurează procesoarele quad-core pe smartphone-uri și tablete. Există și un al cincilea procesor tactat mai jos spre a face diverse operații de rutină și spre a oferi o autonomie superioară.

Sursa: engadget.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.