Smartphone

Dacă vă doriți un telefon + o tabletă în cel mai compact pachet cu putință s-ar putea ca ASUS Padfone să vă facă pe plac. A fost prezentat la MWC Barcelona 2012 și a durat ceva timp până la intrarea sa în piață. eMAG.ro îl afișează la precomandă.

Ce primiți pentru 3.339 lei ?

ASUS Padfone + ASUS Padfone Station + Stylus + Husă

Telefonul ASUS se bazează pe procesorul Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, regăsit și pe HTC One S, display qHD de 4.3 inch cu rezoluție 540×960 pixeli, protejat de corning gorilla glass, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, Adreno 225 GPU, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS.

Camera foto este de 8 Megapixeli și filmează la 1080p. Bateria sa ajunge la 1.520 mAh, se adaugă 6.600 mAh din Padfone Station. Apropo, legat de Padfone Station – skinul de tabletă – dispune de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli.

Stylus-ul incluse este util în conversațiile purtate prin intermediul lui Padfone atunci când este încorporat în tabletă, un fel de headset.

În perioada următoare va sosi la test și pe gadegt.ro, vom relata impresiile pe care ni le-a lăsat. Îl consider o soluție inedită, de viitor și asta dacă prețul va fi ceva mai redus.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.