Seria Eee PC a fost cea care a inaugurat nişa netbookurilor. Acum Asus ridică ştacheta cu modelul Eee PC T101MT ce vine cu:
– ecran senzitiv şi rotativ de 10,1 inch;
– Windows 7;
– 2 Gb de memorie DDR2;
– bluetooth, Wi-Fi;
– spaţiu de stocare între 160 şi 320 Gb;
– webcam de 0,3 Megapixeli;
– vga output şi 3 porturi usb 2.o;
– sd card reader;
– 500 de Gb accesaţi prin internet oferiţi de Asus (nu am mai întâlnit opţiune şi cu siguranţă este extrem de utilă. Acolo mi-aş ţine pozele);
– culori disponibile: alb sau negru.
O galerie de imagini mai jos:

Update: Device-ul este util căci rulează Windows 7 şi combină mobilitatea în accesarea internetului cu touchul şi ecranul rotativ. Dar la ce naiba foloseşte un ecran rotativ de doar 10,1 inch. Presupun că atunci când îl utilizezi vrei să prezinţi ceva. Touchscreenul pentru netbookuri sau chiar şi pentru laptopuri este “trendy” dar inutil. O tastatură fizică este inegalabilă pentru cineva care scrie la greu. 

Categorii: asus

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.