Software

Veste bună pentru cei ce folosesc un smartphone din seria ASUS Zenfone 3, dar și pentru cei interesați să achiziționeze unul dintre noile modele anunțate în urmă cu puțin timp. 

Compania taiwaneză a promis update la Android O – noua iterație software a sistemului de operare dezvoltat de către Google – pentru seriile Zenfone 3 și Zenfone 4.

Android O + ASUS ZenUI 4.0, iar pentru noua interfața software au folosit destul de multe apelative: mai simplă, mai intuitivă, modernă și superbă. Cert este că aduce mai puține aplicații preinstalate față de ZenUI-urile anterioare. Ar fi și cazul ASUS, pentru că ați rămas puțin blocați din acest punct de vedere. Mă bucur dacă ați ținut cont de feedback-ul primit din partea clienților.

Mai era și o notă de subsol: Update-urilor vor fi livrate gradual până la sfârșitul primului trimestru din 2018 (martie 2018).

Sursa: 9to5Google.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.