Telefoane Mobile

ASUS ROG Phone 2 este un smartphone adus în stoc limitat și prin țara noastră. PC Garage îl listează în varianta cu 8 GB RAM și 128 GB stocare.

ASUS ROG Phone 2 – 3499 lei;

Prin ce iese în evidență smartphone-ul de gaming de la compania taiwaneză?

  • display AMOLED de 6.59 unch ce acoperă spectrul DCI-P3 în proproție de 108%, rată de refresh la 120Hz, HDR10 și sensibilitate touch la 240Hz;
  • difuzoare stereo cu amplificatoare dedicate, DTS:X + DTS Headphone X;
  • Wi-Fi ad (necesită router compatibil, viteze uriașe dacă între router și smartphone este o distanță mică, fără pereți care să obstrucționeze semnalul);
  • baterie de 6000 mAh cu încărcare la 30W + funcția de reverse charging la 10W (măcar au adus un acumulator ceva mai mare și cumva încărcarea către alte dispozitive are sens).

Cred că la 3499 lei era excelent dacă venea direct cu 12 GB RAM și stocare de cel puțin 256 GB. Trebuie să precizez că sunt o sumă de accesorii ce-i cresc polivalența.

Avem un dispozitiv de nișă, orientat spre cei pasionați de jocuri în regim intensiv.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.