Telefoane Mobile

ASUS este una dintre companiile producătoare de portabile care au știut să se poziționeze corect în ce privește nișa tabletelor, locul 3 la nivel mondial după Apple și Samsung. Au ajuns să producă două generații de Nexus 7 (2012, 2013) și tabletele lor cu Android sunt printre cele mai apreciate din piață.

ASUS a prezentat bilanțul de pe ultimul trimestru. Calculatoarele și notebook-urile au reprezentat 57% din operațiunile desfășurate de compania taiwaneză. Urmează tabletele cu 20% și 13% pentru plăcile de bază și plăcile grafice. Cota de piață a crescut în SUA.

Interesantă este declarația lui Jerry Shen, CEO Asustek:

“ASUS își propune să crească pe piața smartphone-urilor de la aproximativ 1 milion de unități în acest an spre 5 milioane unități în 2014”.

Noile telefoane ASUS urmează a fi prezentate la CES 2014 sub sigla MEMOfone. ASUS are experiența acumulată în ce privește customizarea Android, iar ASUS Fonepad Note FHD6 dovedește că sunt pe calea cea bună.

 Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.