Audio

ASUS a lansat căștile mid-range Strix Fusion 500. Sunt primele căști cu iluminat RGB ce merge a fi setat de pe smartphone prin aplicația Aura Headset. 

Dispun de DAC-ul ESS 9018 + amplificatorul ESS Sabre 9601K. ASUS promite un sunet cu multe  detalii, similar cu cel din realitate, dinamică ridicată și bass profund.

Sunt peste 16.8 milioane de combinații pe partea de culoare, în ce privește setările disponibile pentru ASUS Strix Fusion 500. Un alt element ce le individualizează: faptul că iluminarea merge a fi sincronizată între mai multe perechi de căști (util pentru o echipă aflată într-o competiție de gaming, spre exemplu).

Este și un software dedicat pentru PC, iar acolo sunt mai multe efecte ce pot fi adăugate (în funcție de ritmul muzicii etc). Difuzoarele ASUS Essence au 50 mm și incintă acustică etanșă. Sunetul ajunge a fi de 7.1 virtual surround, optimizat pentru jocuri precum PUBG sau Overwatch. Casca stângă are un panou tactil ce permite setarea volumului + alte instrumente de control pe audio, fără a ieși din joc sau activitatea derulată pe PC.

Căștile ASUS Strix Fusion 500 debutează la început de aprilie, iar prețul este de 850 lei cu TVA inclus. Sunt căștile mid-range din seria ROG Strix, urmează și Strix Fusion 700, iar Strix Fusion 300 au fost testate de către noi.

Categorii: audio
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.