Tablete

La Asia D: All thigs digital, președintele Asus Jonney Shih a dezvăluit succesorul lui Asus Transformer: Asus Transfomer Prime. Ea va fi prima tabletă care va beneficia de noul procesor quad-core Tegra 3 de la NVIDIA.

Pe lângă procesorul puternic quad-core, Transformer Prime vine cu același ecran de 10 inchi, port mini-HDMI, o baterie care susine că ar dura 14.5 ore, afirmație destul de îndrăzneață dacă ne gândim că până acum foarte puține tablete au trecut de pragul de 10 ore și mai ales că noul procesor va consuma (cel puțin teoretic) mai multă energie.

Tableta mai dispune și de un slot pentru card SD. Acum vine partea cea mai frumoasa: grosimea este de doar 8.3 milimetri, care ar aduce invidia chiar și la producătorii de telefoane mobile.

Pentru partea de software, dispozitivul vine cu Android Honeycomb preinstalat dar promite actualizarea la Ice Cream Sandwich la sfârșitul anului, sau chiar mai repede. Lansarea oficială a lui Transformer prime va fi pe 9 noiembrie unde vom afla mai multe detalii despre noua tabletă.

Mai jos aveți și un trailer care a fost prezentat zilele trecute.

Sursa: engadget