Smartphone

ASUS a anunţat că noile produse pentru anul 2016 vor fi prezentate publicului larg pe data de 30 mai în cadrul unui eveniment dedicat. Se aşteaptă lansarea noilor smartphone-uri ASUS Zenfone 3, tablete (ZenPads), laptopuri (ZenBooks), ceasuri inteligente (ZenWatches) sau chiar a unei perechi de căşti pentru realitate virtuală (ZenVRs).

În anunţul postat on-line apare cu mândrie şi logo-ul Intel, de aici concluzia că ASUS va continua colaborarea strânsă cu compania americană şi pentru noile produse. Surprinzător sau nu, până la această oră există foarte puţin informaţii legate de aceste device-uri, fără a oferi informaţii cu adevărat esenţiale. Spre exemplu despre ASUS Zenfone 3 se zvoneşte că ar fi un smartphone de tip unibody cu construcţie metalică şi ar aduce un display protejat cu sticlă curbată 2.5D, procesor Intel de tip quad-core, senzor de amprentă, port USB Type-C şi LED flash pentru camera frontală.

Mai multe detalii vom afla cu siguranţă în 30 mai, urmând ca primele hands-on-uri să apară în dot com în perioada 31 mai – 4 iunie când ASUS le va expune în cadrul Computex 2016.

Asus-Zenfone-3

Sursa: pocketnow.com

Categorii: asus
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.