Notebook

ASUS a ales să-și prezinte laptopurile cu Intel Haswell într-un mod special, o excursie la Cheile Grădiștei și un eveniment la înălțime atât la propriu cât și la figurat. Știți că generație de procesoare Intel Haswell promite un plus de performanță și asta în contextul în care autonomia a fost clar îmbunătățită.

ASUS  Vivobook integrează un display tactil și Intel Haswell. Windows 8 și Modern UI se pretează pentru laptopurile cu touch și ASUS vine în întâmpinarea acestui trend din domeniul portabilelor cu seria Vivobook.

Specificații pentru ASUS Vivobook:

– display de 15.6 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli, Glare, ecran tactil;

– procesor Intel Core i7-4500U cu frecvența între 1.8 GHz și 3 GHz (Turbo Boost), 8 GB memorie RAM la 1600 MHz, HDD de 1 TB + SSD de 24 GB;

– placă grafică NVIDIA GeForce GT740M cu 2 GB memorie inclusă;

– Windows 8 Pro;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth, HDMI, 3 x USB 3.0, cititor de carduri, cameră web HD;

– baterie cu 3 celule de 4470 mAh, 2.4 kg.

Notele din Windows Experience Index:

Laptop

Windows Experience Index

ASUS Vivobook

Procesor

7.1

Memorie RAM

7.5

Grafică

5.9

Grafică de gaming

6.3

HDD

5.9

Și o mică galerie foto cu ASUS VivoBook:

Mi-au plăcut liniile de design. S-a mizat pe simplitate, eleganță, finisaje metalice. Pe partea hardware presupun că vor fi mai multe variante pe lângă cea expusă care ieșea în evidență prin specificațiile de top. Nu am testat niciun laptop cu Intel Haswell într-o configurație asemănătoare ca să confirm sporul de performanță și autonomie.

Prețurile se desfășoară pentru Vivobook S301 și S551 de la 3099 lei până la 4599 lei.

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.