Smartphone

Veste bună pentru cei ce folosesc ASUS Zenfone 3 ZE552KL. A primit update de la 6.0.1 Marshmallow spre Android 7.0 Nougat. 

Update-ul are 1294.92 MB și ASUS recomandă backup pentru agendă, fotografii etc. Smartphone-ul trebuie să aibă cel puțin 1.5 GB liberi în spațiul de stocare preinstalat. Nu am făcut backup, iar datele au fost salvate în totalitate. A fost fix ca la update de firmware.

Noua versiune software de pe Zenfone 3 ZE552KL poartă indicativul NRD90M.WW_Phone-14.2015.1701.8-20170222.

Care sunt noutățile aduse de Android 7.0 Nougat pe ASUS Zenfone 3 ZE552KL?

  • update spre Android 7.0 Nougat;
  • aplicațiile Audio Wizard, Splendid, System Update și Flashlight sunt scoase din rândul aplicațiilor preinstalate, iar pentru fiecare funcție în parte există o scurtătură în setările propriu-zise, Share Link și PC Suite sunt dezinstalate;
  • răspunsul tactil este îmbunătățit, funcția multi-windows adăugată;
  • secțiunea Sunet și Notificări a fost împărțită – Sunet pe de o parte și Notificări în categorie dedicată.

La prima vedere nu sunt modificări substanțiale la nivel de interfață grafică față de 6.0.1 Marshmallow, dar ASUS a trecut de la Android M spre Android N. Sper doar că autonomia nu a fost ciopârțită, așa cum a procedat Samsung cu GALAXY S7 la trecerea spre 7.0 Nougat, dar mai multe detalii într-un articol dedicat.

Presupun că alături de ASUS Zenfone 3 ZE552KL și Zenfone 3 Z520KL a primit Android 7.0 Nougat.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.