Smartphone

ASUS Zenfone Max Pro M1 este un smartphone lansat în aprilie, dar de puțin timp a ajuns și în magazinele online autohtone la un preț interesant. 

ASUS Zenfone Max Pro M1 – 999 lei la PCgarage.

Punctele PRO sunt date de procesorul Qualcomm Snapdragon 636 dezvoltat pe 14nm cu 8 x Kryo 260 la 1.8 GHz ajutat de 4 GB RAM și 64 GB stocare + slot dedicat pentru cardurile microSD de până la 512 GB, camera duală cu 13 + 5 Megapixeli ce filmează la 2160p, bateria de 5000 mAh ce beneficiază de încărcare rapidă.

La puncte CONTRA aș pune 4G-ul cu viteze de doar până la 150 Mbps în download când Snapdragon 636 este mult mai ofertant din acest punct de vedere, lipsă Wi-Fi ac, microUSB în loc de USB type-C, raportul display / corp de 76.2% nu-l ajută a ieși în evidență din acest punct de vedere. Camera duală cu 13 + 5 Megapixeli la modelul importat de PCgarage are diafragmă de f/2.2, nu mă aștept la cine știe ce rezultate în low-light, dar trebuie testat din acest punct de vedere.

Modelul cu 6 GB RAM are cameră de 16 Megapixeli cu f/2.0 + 5 Megapixeli cu f/2.4 pentru adâncimea de câmp + cameră frontală de 16 Megapixeli vs 8 Megapixeli la modelul din link. Ar fi fost perfect să fie adus la 999 lei. Pe de altă parte, cine știe, s-ar putea să-l vedem pe Zenfone Max Pro M1 pe la 850 – 900 lei și discuția este puțin diferită.

Totuși, uite că avem un competitor serios pentru smartphone-urile ieftine de la Xiaomi.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.