Blogul lui Emil – inca sunt incepator. Este atat de greu sa evoluezi. Cum spune si zoso, trebuie sa muncesti ca sa ai un blog ok, mai putin spam, mai putin link exchange si mai mult continut. Sunt aproape de primele 500. Am evoluat, relativ rapid, dar sunt constient ca va fi greu sa ma mentin si aici. Imi propusesem locul 500 pentru mijlocul anului. Concurenta este acerba, asa cum spunea printr-un mail si trafic.ro. Trebuie sa ai un continut original ca sa mai cresc in trafic si asta nu este chiar usor de realizat, mai ales ca am multe de invatat.
           Mi-am propus pentru urmatoarea perioada
– sa ma mentin cel putin pe locul asta pe trafic.ro
– sa am mai multe comenturi pe blog, deocamdata sunt inexistente. Am observat ca in general persoanele ce scriu de pe blogger primesc mai greu comenturi poate si datorita modalitati mai greoaie decat de pe wordpress – unde este mult mai simplu, intuitiv.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.