Android

Instagram s-a bucurat de un imens hype când a ajuns și în universul Android după ce inițial era doar App Store și adunase peste 27 de milioane de utilizatori. Între timp, Instagram a fost achiziționată de Facebook pentru suma fabuloasă de 1 miliard dolari – cea mai scumpă aplicație foto din lume. Nu-i chiar corect deoarece Instagram plusează și prin integrarea sa facilă cu rețelele de socializare. 

Un site de securitate Sophos spune că a apărut o variantă a Instagram care încearcă să adună diverse sume de bani prin intermediul mesajelor text. Aplicația falsă Instagram a fost făcută în Rusia. Nu se explică clar cum face bani această aplicație de scam și nicio modalitate de a individualiza aplicația respectivă, ar fi ceva prin .apk, dar cine stă să verifice .apk-ul.

Aveți grijă ce Instagram instalați. Mai multe detalii la sursă.

Sursa: Mashable.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.