Smartphone

Meizu MX3 este listat la un preț redus de la 1329 lei la 699 lei, în oferta celui mai mare magazin online din țara noastră. Un client mai puțin avizat este înclinat să meargă mai departe spre un eventual proces de achiziție. Mai ales dacă de-a lungul timpului a mai auzit de smartphone-urile chinezești de la Xiaomi, Meizu etc. 

Sunt câteva elemente pe care shop-ul online nu le evidențiază:

  1. Meizu MX3 rulează Android 4.2 Jelly Bean și doar printr-un custom ROM poți trece pe un software mai nou;
  2. Smartphone-ul a fost lansat în septembrie 2013, adică are o vechime destul de mare de când este în piață;
  3. Meizu MX3 aduce doar conectivitate 3G (strict pe benzile de 850 / 2100 MHz).

Magazinele care-și respectă clientul ar trebui să țină cont de produsele pe care le aduc și către clientela ce are cunoștințe mai reduse în materie. Nu vă grăbiți să achiziționați un dispozitiv, urmăriți recenzii, vedeți când a fost anunțat în piață și verificați ce versiune software aduce din fabrică. În 2017 nu recomand nimănui să cumpere un smartphone fără Android 6.0 Marshmallow / Android 7.0 Nougat, asta dacă își dorește să ruleze cele mai noi elemente software, aplicații și jocuri.

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: eMagMeizu MX3

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.