Retelistica

În urmă cu ceva timp am primit în mod gratuit din partea RCS-RDS și un stick 3G pe USB ce aduce 5 GB trafic de date pe fiecare lună. S-a dovedit util în anumite momente, dar am ajuns mai degrabă să fac hotspot de pe smartphone spre laptop, nu mai am și grija stick-ului prin rucsac. 

Totuși, Marius ne-a trimis un mail ce s-ar putea să vă fie de ajutor.

“Salut Emil,
Sunt sigur ca aveti ceva cititori interesati de acest subiect. Imi cer scuze ca iti scriu direct, dar functioneaza adresa de contact pe care o aveti online.
Am avut de ceva timp probleme cu cei de la Digi datorita unui stick de net pe care am incercat sa il returnez deoarece nu il foloseam decat la adunat praf in ultima vreme. 
Acesta a fost oferit in mod gratuit la incheierea unui abonament in anul 2011. Problema s-a ivit in momentul returnarii sitck-ului. Acesta fiind un echipament dat in custodie trebuia returnat in stare buna de functionare fara semene de uzura. Ei bine dupa 6 ani de folosinta starea estetica nu era deloc grozava mai ales fiind din prima generatie, acesta era crapat si cu portul USB indoit un pic, plus capacelul il pierdusem. 
Drept urmare, desi era functional mi s-a cerut frumoasa suma de 50 de euro care e standard pentru echipament defecte sau cu defecte estetice pentru a il putea preda.
In mod normal am refuzat sa platesc aceasta suma nesimtita mai ales ca stick-ul in cauza nu face nici in ruptul capului 50 de euro.
Dupa o plangere facuta si o asteptare de vreo 8 luni, am fost contactat telefonic de un customer service manager pentru a mi se comunica ca incepand de acest an toate echipamentele date in custodie mai vechi de 3 ani se caseaza fara a fi nevoita plata despagubirii pentru acel echipament.
Mersi”
Aș zice că este o veste bună din partea cititorului nostru, pentru cei aflați într-o situație similară.

Categorii: retelistica
Tag-uri: digiRCS & RDS
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.