Am făcut pasul spre Windows 11 mai mult forțat de împrejurări. Am cumpărat Forza Horizon 5 din store-ul Microsoft și până nu am făcut pasul spre Windows 11 nu m-a lăsat să-l descarc. Pur și simplu. Am încercat mai toate tutorialele posibile.

Am avut un chestionar pe pagina de Facebook, iar răspunsurile primite le-am contabilizat:

Au fost:

➡️ 387 de 👍 aka au rămas pe Windows 10 – 67%;

➡️ 186 de ❤️ aka s-a făcut pasul spre Windows 11 – 33%.

După câteva luni bune de utilizare pot să spun că Windows 11 nu-i neapărat cine știe ce. Nu sunt schimbări de UI la care să nu te adaptezi după maxim câteva zile.

Asta și pentru că Microsoft nu a adus cine știe ce schimbări, mai degrabă zici că ai un fel de skin cu modificări mici aduse Windows 10.

Da, în continuare aș spune că sunt câteva probleme:

  1. Notificările sunt la fel de alambicat organizate;
  2. Setările puteau fi mai bine pus la punct, periate serios de o sumedenie de funcții pe care mai nimeni nu le folosește;
  3. Interfața în sine nu a fost revizuită spre a fi adaptată la cerințele din 2022. Pare a fi un UI blocat într-o etapă de dezvoltare.

Pe de altă parte, sunt și elemente pozitive:

  • managementul dispozitivelor bluetooth conectate mi se pare a fi mult mai bun pe Windows 11;
  • conectarea cu un smartphone Android mi se pare a fi cumva nativă și funcționează la un nivel superior + faptul că s-ar putea în viitorul apropiat să putem rula aplicațiile Android fără emulator = excelent (deja sunt disponibile aplicațiile Android ale Amazon în SUA);
  • butonul de start și meniul aferent au fost aerisite și arată modern.

Ar fi cazul să faceți trecerea spre Windows 11?

Da. Cu bune și cu rele este un pas în față făcut de către Microsoft. Sunt concentrați acum pe Windows 11 cu funcții noi, patch-uri de securitate etc. Nu este cazul să te sperii că ne te adaptezi la UI. În linii mari este fix ceea ce ai deja pe Windows 10.

Da. Faceți trecerea cât este gratuită. Ai licență de Windows 10, faci pasul în mod gratuit spre 11. Sunt câteva oferte pe care merită să le luați în calcul de la shop-urile chinezești.

Nu trebuie niciun cod spre a beneficia de următoarele prețuri:

Folosiți codul SGO62 pentru o reducere de 62% la pachetele bundle cu Windows + Office:

Codul SGO50 aduce o reducere de 50%:

Găsiți și software pentru PC:

Eventualele plăți pot fi efectuate prin PayPal, iar key-urile sunt livrate pe mail. Suportul este de tip 24 / 7.

Acest articol este susținut de către GoDeal24.