Filme

Aici pe site avem şi categoria “Filme”, însă cum nu le putem şti pe toate, am considerat că este mai bine să nu exagerăm cu acest subiect pe care nu îl stăpânim atât de bine.

Şi totuşi, bănuiesc că aţi văzut întreg hype-ul creat în jurul comediei româneşti Teambuilding, am zis că nu ar strica o discuţie pe marginea acestui subiect. Se pare că Teambuilding a devenit cel mai de succes film românesc de după Revoluţie, conform cinemagia.ro acesta având încasări totale la zi de 15.5 milioane lei (peste 3 mil euro) şi peste 668.000 de bilete vândute.

Cu un buget de sub 1 mil euro (aspect confirmat de producătorul Matei Dima), filmul a devenit şi un succes financiar pentru compania producătoare, Vidra Productions.

Am fost şi eu la Teambuilding şi trebuie să recunosc că am râs. Chiar dacă unele glume sunt trase de păr, majoritatea sunt puse bine în context, iar la finalul filmului toată sala a ieşit încântată. Sigur că sunt şi alte opinii, unii spunând că este prea vulgar sau că este prea puternic inspirat din comediile americane gen American Pie.

Pe IMDB comedia Teambuilding are o notă de 7.8 din 10, în timp ce pe Cinemagia are o notă de 8.1 din 10.

Voi aţi fost la film ? Cum vi s-a părut ? Merită statutul de cel mai de succes film românesc de după Revoluţie ?