Software

Mai este puțin și avem 1 an de zile de la momentul în care Android 7.0 Nougat a fost lansat oficial de către compania americană. Primele telefoane cu software-ul instalat din fabrică au venit din toamna lui 2016 ( LG V20, Google Pixel și Pixel XL etc). 

Din 2017, încetul cu încetul și companiile ce produc telefoane Android au început a oferit update: Samsung pe GALAXY S7 și S7 Edge, Huawei pe Nova, Huawei P9, Honor 8 etc, HTC pe One M9, Sony pe o pleiadă de terminale.

În cazul personal, GALAXY S7 a primit 7.0 Nougat de la începutul lui martie 2017. Autonomia a fost redusă cu 15 – 20% față de iterația software anterioară, dar tranzițiile sunt mai fluente, iar interfața amintește mai mult de 7.0 Nougat în stadiu nativ.

Vă propun ca în secțiunea de comentarii să discutăm pe această temă, să ne spuneți modelul de smartphone și dacă a primit sau nu update la 7.0 Nougat, dar și ce feedback a lăsat în săptămânile sau lunile de când ați trecut pe noul software.

Apropo, Android 8 Oreo se află în una dintre ultimele etap de dezvoltare. Nici nu ne obișnuim cu 7.0 Nougat că deja începem să visăm la o nouă portare software din partea companiilor ce produc telefoane mobile cu Android.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.