Hardware

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din țara noastră, iar participarea într-o campanie de tip Back to School aș spune că era de așteptat.

Perioada de desfășurare – 17 – 20 septembrie;

În fiecare săptămână sunt promoții atractive, iar printre produsele aflate la preț redus se află PC-uri, multifuncționale, sisteme portabile, smartphone-uri, periferice etc. Sunt electronice concepute să îmbunătățească comunicarea dintre profesor și elev.

Declarație oficială:

Societatea a evoluat mult de-a lungul ultimelor decenii, devenind mai eficientă, mai axată pe rezultate, mai bună, în general, în tot ceea ce face. Acest lucru a fost posibil în mare măsură datorită tehnologiei, sistemelor de calcul și dispozitivelor interconectate, care au permis oamenilor să comunice mai ușor, să lucreze mai repede și să se informeze mai bine. Este, așadar, o realitate faptul că viața modernă, în forma ei actuală, se datorează tehnologiei, care a evoluat într-un ritm accelerat, devenind mai adaptată nevoilor și cerințelor curente, dar și mai accesibilă publicului larg. – a declarat Razvan Pop, Marketing Manager PC Garage.

Printre produsele listate la ofertă în prima săptămână de Back to school:

  • Sistem PC Complet Scoala Online Starter(2.279,99 RON), echipat cu procesor AMD Ryzen 3, 16GB memorie RAM și SSD de 480GB, livrat împreună cu monitor, mouse, tastatură, căști cu microfon și camera web și oferit la un preț cu discount, plus mouse pad cadou;
  • Sistem Office Start Essential(1.648,99 RON),  echipat cu procesor AMD Ryzen 3 3200G, 16GB memorie RAM si SSD de 480GB
  • NAS Qnap TS-230, prevăzut cu 2 locașuri de 3.5”, procesor quad-core la 1.4GHz și 2GB memorie RAM, oferit cu o reducere de 150 RON;
  • Monitor LED DELL SE2419HR, cu panou IPS de 23.8”, oferit la un preț cu 22% mai mic decât cel standard;
  • SSD-uri Kingston A2000 pe interfață PCI-Express x4, la prețuri de achiziție cu până la 34% mai mici;
  • Smartphone Xiaomi Redmi 9A, ediția 2020, cu procesor octa-core și ecran IPS de 6.53”, la numai 399 RON.

Mai multe detalii pe pagina dedicată din website.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.