Barack Obama a fost ales presedinte din urma cu aproape 2 luni. Pana acum, la nici un presedinte american, durata pana la investirea sa nu a fost atat de lunga. Ce este aparte la acest presedinte american? Singurul lucru distinct este dat de culoarea sa fizica, in rest e tipic pentru un presedinte democrat. Morala si mentalitatea americana a evoluat imens. Sa nu uitam ca razboiul civil din a doua jumatate a secolului al XIX-lea s-a datorat sclavilor, pe care sudul SUA nu dorea sa ii elibereze din acest statut.
             In perioada interbelica, Ku Klux Klanul  era o alta asociatie ce urmarea sa purifice rasa alba de pata neagra de culoare. Dupa 1950, cultura negrilor si muzica lor a devenit una de masa fiind insusita de intreaga America. Acum au ales in functia suprema un presedinte de culoare. Asta arata o mentalitate toleranta ce evolueaza.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.