Android

Începând de azi vom da startul unei serii de prezentări ale aplicațiilor „must-have” sau care merită puse pe terminalul tău Android. Astfel,  pentru ca procesul de download să fie ușurat vom plasa în fiecare articol un cod QR care te va duce direct în Android Market la aplicația prezentată. Poți descărca aplicațiile doar printr-o simplă scanare a codului, dar pentru aceasta ai nevoie de un cititor. Așa că azi vom prezenta unul. 

[qr]https://market.android.com/details?id=com.google.zxing.client.android[/qr]

Dacă nu ai încă pe telefonul tău un cititor de coduri de bare îți sugerăm să instalezi Barcode Scanner. Este gratuit, foarte mic (550 kb) și funcționează foarte bine. Faptul că are peste 220 de mii de descărcări și foarte multe aprecieri este cât se poate de relevant pentru eficiența acestui software.

Ceea ce este demn de menționat reprezintă rapiditatea cu care se mișcă. Față de celelalte aplicații de acest gen pe care le-am testat, aceasta este cea mai rapidă scanând imediat codul de pe afișe chiar și când nu există destulă claritate a fotografiei. Mai mult decât atât, aplicația poate citi și obișnuitele coduri de bare de pe orice produs urmând ca să facă o căutare despre acel produs. Dacă informația pe care o conține codul este o adresă, atunci Barcode Scanner te întreabă dacă vrei să ți-o arate pe harta; dacă este un număr de telefon îl poate apela, iar dacă este un simplu link te duce direct la pagina respectivă. Merită să ai această aplicație atât pentru a descărca următoarele aplicații pe care le vom prezenta cât și pentru a scana diferite coduri pe care le întâlnești în viața de zi cu zi.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.