Incercarea asta de articol porneste de aici. Evenimentul zilei incearca sa prezinte un potential contracandidat al lui Traian Basescu la presedintia Romaniei. Oricat ne-ar place sau mai degraba nu ne-ar place trebuie sa admitem ca actualul presedinte nu are un adversar de talia lui – adica nu beneficiaza de o popularitate ca a lui – sa vedem cine poate fi socotit un eventual concurent la prezidentiale:

– Mircea Geoana – un oltean fara perspectiva care si acum se minuneaza cum a ajuns la presedintia unui colos cu picioare de lut numit PSD. Culoare rosie pe care au adoptat-o aduce aminte de originile acestui partid. Nu are nicio sansa dar probabil va fi propulsat, la sacrificiu, in functia de nominalizat PSD pentru cursa prezidentiala. Va fi cantecul sau de lebada, cu siguranta.

– Sorin Oprescu – primarul Bucurestiului va pierde din credibilitate daca va candida. Daca totusi va proceda la aceasta miscare( si probabil va incerca deoarece are o varsta si peste 5 ani sansele sale de a fi candidat cu sanse reale la functia asta vor fi mai reduse). Problema sa vine din faptul ca nu are o aderenta buna in zona rurala unde multa lume voteaza dupa ureche.

– Vadim Tudor – 0 sanse de succes. Va face circ si multe alte aiureli dar momentul sau de glorie a fost in anul 2000 cand Iliescu era vazut raul cel mai mic.

– Restul – in afara de ei nu ma pot gandi la nimeni, adica nu vad o persoana capabila sa se infruntecu Basescu.

Se poate concluziona ca Basescu se infrunta cu sine insusi. Depinde numai de el si comportamentul sau din urmatoarea perioada, actiunile si vorbele sale ii vor creste sau scadea popularitatea. Basescu este un presedinte jucator care stie sa jongleze cu multe obiecte odata. Probabil niste alegeri prezidentiale interesante vom avea prin 2014. Pana atunci trebuie sa ne obisnuim cu persoanjul actual.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.