Am testat la un moment dat cele trei telefoane mobile și am făcut câteva seturi de fotografii, dar timpul nu mi-a permis să le urc online. Huawei P20 Pro, iPhone X și Samsung GALAXY S9 Plus sunt smartphone-uri din categoria premium, cu prețuri pe măsură și ambiția de a fi adevărate camera phone-uri la purtător. 

Huawei P20 Pro folosește o cameră principală cu trei senzori: 40 Megapixeli cu f/1.8, 20 Megapixeli cu f/1.6 și 8 Megapixeli cu f/2.4, OIS, optică Leica, zoom optic 3x, autofocus prin PDAF și tehnologia laser, filmează la 2160p cu 30 fps.

iPhone X mizează pe o cameră duală cu 12 Megapixeli cu f/1.8 și 12 Megapixeli cu f/2.4, zoom optic 2x, OIS, autofocus prin PDAF, quad-LED flash. Filmează la 2160p cu până la 60 fps.

Samsung GALAXY S9 Plus încorporează o cameră duală cu apertură variabilă: f/1.5 sau f/2.4 pentru senzorul de 12 Megapixeli + senzor secundar de 12 Megapixeli cu f/2.4, OIS și zoom optic 2x. Filmează la 2160p cu până la 60 fps.

Galerie de imagini cu cele trei smartphone-uri;

Prefer să nu trag concluziile și să vă las să urmăriți imaginile și să votați în chestionarul ce însoțește articolul. Toate imaginile au fost realizate în modul Auto, am încercat de fiecare dată să am fix același cadru și unghi. Zoom-ul optic de pe Huawei P20 Pro urcă la 3x, de aici și diferențele față de 2x-ul de la Samsung S9 Plus și iPhone X.

În fiecare set de imagini este respectat șirul: Huawei P20 Pro, iPhone X, Samsung GALAXY S9 Plus.

I.

II.

III.

IV.

V.

VI.

VII.

VIII.

IX.

XI.

Concluziile le trageți singuri prin intermediul chestionarului.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.