Telefoane Mobile

Xiaomi Mi Mix este unul dintre cele mai interesante telefoane mobile lansate în 2016, atrage prin designul său de tip borderless pe trei laturi. Bluboo S1 își dorește să democratizeze acest concept, să-l aducă într-o categorie de preț inferioară. 

De aici și includerea celor două modele într-o bătălie a specificațiilor hardware.

Sunt sceptic în ce privește smartphone-urile chinezești din liga a doua, asta până la proba contrarie (până le testez pe îndelete). Totuși, acest Bluboo S1 promite mult pentru…, 150 dolari.

Toate specificațiile încadrate mai sus la 612 lei + TVA. Ar fi o mică revoluție în rândul smartphone-urilor low-cost, cel puțin în ce privește designul. Dacă specificațiile sunt reale, spun de pe acum că îl cumpăr pe S1 și doar din curiozitate. Mi se pare o rețetă de genul: prea frumos ca să fie adevărat.

Mai multe detalii vor sosi pe site-ul companiei, în viitorul apropiat. Cel mai probabil îl vor lista la precomandă, iar prin vara lui 2017 încep și livrările propriu-zise.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.