Arhiva-Hardware

Denumirea sa este Kiwi-Bird i2500/a2500 și este comercializată de către FunGadgets.ro. Are o capacitate de 2500 mAh, design compact, în pachet dați de conector microUSB cât și unul dedicat pentru iPhone 3G / 4S. Costă 99 lei.

Cântărește doar 76 gr, ieșire 5V/1A, baterie de tip Lithium-Ion.

Primele modele importate prin 2010 aveau mini-panou solar, lucru care ni s-a părut o idee excelentă în acel moment. Totuși, după o perioadă de timp, ne-am dat seama că eficiența panoului este atât de scăzută încat este aproape inutil. Am renunțat complet la el în acel moment și ne-am concentrat pe ergonomie. Dar nu am renunțat la ideea de a-ți putea încărca bateria, oriunde, oricând dar nu oricum, ci folosind energia solară. E pur și simplu prea tentantă. Testăm chiar acum un produs nou, care, sperăm noi, va face ceea ce bateriile cu panou solar nu reușeau.“, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, operatorul magazinului online FunGadgets.ro.

Categorii: arhiva-hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.