Accesorii inteligente

De curând am primit un newsletter de la un site despre care nu am auzit până acum. Chiar dacă nu m-am abonat la newsletter-ul lor, probabil au cumpărat o listă cu adrese de mail, printre care era inclusă şi a mea. Nu e fair acest lucru, dar se practică.

Revenind la subiectul acestui articol, am intrat pe site-ul groupoff.ro unde am găsit o secţiune denumită gadget-uri. Acolo am găsit diverse device-uri mai mult sau mai puţin interesante, însă ce mi-a sărit în ochi a fost o baterie externă de 20.000 mAh care costă 79 lei. Aceasta are două porturi USB ce pot încărca două gadget-uri în acelaşi timp. Un port încarcă 1.000 mAh / oră (pentru device-uri cu baterii mai mici, gen smartphone-uri sau smartwatch-uri), iar celălalt încarcă cu 2.100 mAh / oră (pentru device-uri cu baterii mai mari, gen tablete).

Nu ştiu absolut nimic de acest site, dacă este de încredere sau nu, însă această ofertă este destul de tentantă. Dacă a avut cineva de a face cu ei, îl astept să ne povestească experienţa avută cu aceştia în secţiunea de comentarii.

baterie-externa-power-bank-20-000-mah~101

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.