Monitor BenQ SW321C Monitoare

TUV Rheinland este una dintre cele mai reputate organizații ce conferă diferite certificări, de la celebrele ISO 9001 și ISO 14001, mai nou ISO 50001, la unele specifice afișajelor, precum Eye Comfort. Acum aflu că există și certificare pentru cât de puțin reflectă un ecran mediul ambiant, iar BenQ PhotoVue SW321C este primul monitor din lume ce obține această recunoaștere.

Panoul A.R.T. al monitorului BenQ PhotoVue SW321C este dezvoltat de producătorul de ecrane AU Optronics. A.R.T. oferă imagini realiste și clare, folosind pe suprafața ecranului un strat anti-reflexie ce ajută la protecția ochilor, oferind un confort ridicat în condiții de iluminare ambientală variate. Astfel, A.R.T. a devenit primul beneficiar al certificării Anti-Reflex din partea TUV Rheinland.

Totodată panoul A.R.T. produce un efect asemănător cu cel al hârtiei. Acest efect împreună cu software-ul BenQ Paper Colour Sync, promit că fotografiile arată pe ecranul BenQ PhotoVue SW321C exact ca cele de pe hârtie.

Specificații monitor BenQ PhotoVue SW321C

Specificatii monitor BenQ SW321C

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.