Proiector BenQ TH575 Foto si Video

BenQ lansează un nou model de proiector accesibil. Îl văd așa mai ales când iau în considerare specificațiile din dreptul luminozității maxime, a timpului de răspuns și a reproducerii culorilor. BenQ TH575 poate fi un înlocuitor pentru televizor, fiindcă diagonala maximă a proiecției este de 100 inch.

Proiectorul BenQ TH575 folosește tehnologia DLP (Digital Light Processing) și profită la maxim de toate avantajele acesteia, precum design-ul special care nu permite infiltrarea prafului, păstrarea în timp a culorilor sau rezistenta superioară la căldură. Durata de viață a lămpii este de până la 6.000 de ore în modul Normal, 10.000 de ore în modurile Eco și Smart Eco și poate urca până la 15.000 de ore în modul Lamp Save.

BenQ TH575 proiectează la rezoluție nativă Full HD, cu un input lag de 16.7 ms la 1080p@60 Hz. Asta îl poate recomanda pentru gaming, existând un mod dedicat în meniu – Game, care optimizează imaginea pentru astfel de conținut. Îl poți conecta la un produs din categoria laptop gaming.

Totodată, proiectorul promite să se descurce bine și cu alt conținut cu scene rapide în mișcare, preucum cele din sport, pentru care este disponibil de asemenea un mod dedicat – Sports.

Luminozitatea maximă de 3800 ANSI lumeni ar trebui să permită proiecții de calitate inclusiv în spații cu multă lumină ambientală. Contrastul înalt, cu o rată de 15.000:1 (FOFO – Full On Full Off) aduce dinamică în scene, iar spectrul de culoare Rec.709 este acoperit în proporție de 88%.

BenQ TH575 este deja disponibil în magazinele de specialitate la un preț recomandat de 3.299 lei. Cei ce cumpără un astfel de proiector până la data de 31 decembrie 2022, inclusiv, se pot înregistra pentru a primi un an suplimentar de garanție, beneficiind astfel de 4 ani de garanție totală. Mai multe detalii despre această campanie găsiți aici.