Arhiva

Te-ai săturat să stai la cozi interminabile dimineaţa când te duci la muncă? Crezi că o bicicletă ţi-ar fi de mai mare ajutor decât maşina? Dacă raspunsul la aceste două întrebări este DA, ai nimerit bine citind acest articol.

Cunoscuta companie franceză Peugeot a realizat un concept de bicicletă office, care dacă va primi feedback-uri pozitive, are toate şansele să devină realitate. Vorbim aici de o bicicletă modernă, cu servietă de piele şi desigur un spaţiu de depozitare pentru aceasta dotat cu antifurt. În plus, design-ul bicicletei permite utilizarea unei costumaţii elegante, office. Peugeot DL 122, căci acesta este numele acestei biciclete elegante,  este realizată din aluminiu, lemn şi piele şi reprezintă modelul perfect de bicicletă pentru mediul urban.

Sursa: business24.ro

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.