Retelistica

Bitfedenfer a lansat hubul de securitate Box 2 și în țara noastră, iar eMAG îl listează la 799.99 lei, de la 999.99 lei cât este prețul recomandat. 

Bitdefender Box 2 + licență Total Security 2018 pe 1 an – 799.99 lei de la 999.99 lei. Mă distrează prețurile de genul ăsta, de fapt avem 800 lei față de 1000 lei.

Aș putea spune că Box 2 este un router Wi-Fi cu antivirus la pachet. Ei spun că astfel îți sunt protejate toate electronicele din casă, bineînțeles, cele ce au și conexiune la internet (telefoane, tablete, laptopuri, termostate inteligente, boxe cu control vocal, camere IP etc).

Trebuie să punctez din start că Box 2 merge a fi conectat și la un router Wi-Fi, nu doar în poziția de router ad-hoc în locuință.

Câteva din specificațiile Bitdefender Box 2:

  • procesor dual-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A9;
  • 1 GB memorie RAM de tip DDR3 și 4 GB spațiu de stocare;
  • Wi-Fi a/b/g/n/ac de tip dual-band, antene integrate de tip 3 x MU-MIMO, viteze de până la 1900 Mbps;
  • rețea pe fir și viteze de până la 1 Gbps;
  • alimentare la 12V / 2A.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.