Arhiva-Virusi

AV-Test Best Protection 2011 este una dintre cele mai prestigioase competiții din industria producătorilor de soluții antivirus. Bitdefender a reușit să se claseze pe poziția fruntașă:

1. Bitdefender – 80.5 puncte;

2. Kaspersky – 78 puncte;

3. F-Secure – 77.5 puncte;

4. Panda – 71.5 puncte;

5. Symantce – 71 puncte. 

Au fost testate la trei categorii: protecție, capacitate de eliminare a programelor periculoase și la ușurință în utilizare. Bitdefender a luat locul I la protecție, locul II  la capacitate de eliminare și ușurință în utilizare. Când s-a făcut adunarea, a reieșit pe primul loc. Mai multe detalii despre procedura de testare – aici.

Acest premiu, coroborat cu toate celelalte performanţe înregistrate anul trecut, au ridicat foarte sus ştacheta pentru anul 2012,” a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware și antispam Bitdefender. “Noi considerăm acest trofeu drept o provocare pentru a redefini standardul de performanță pentru viitoarele produse Bitdefender

Bitdefender ne-a impresionat prin rezultatele sale pe tot parcursul anului 2011,” a declarat Andreas Marx, CEO AV-TEST. “A existat o competiţie serioasă de-a lungul anului, însă câştigătorul s-a detaşat în mod clar. De aceea, avem plăcerea de a oferi companiei Bitdefender premiul nostru anual AV-Test Best Protection 2011.”

 

Categorii: arhiva-virusi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.