Arhiva-Resurse

Am aflat de existența unui stagiu de pregătire denumit Stagii pe bune. A ajuns deja la a VIII-a ediție. A fost inițiat în 2004 și scopul său este de a crea o legătură sau o conexiune între studenții de la facultățile cu profil IT&C  și principalii angajatori din domeniu. 

Bitdefender se concentrează pe latura tehnică și studentul poate opta pentru specializarea de programator, dezvoltator web sau designer web. Fiecare stagiar admis va fi alocat într-un proiect, alături de un mentor, va putea să acumuleze cunoștințe tehnice specifice și să deprindă lucrul în echipă.

Cautam tineri talentaţi, cu o gândire inovatoare, care să reuşească, prin pasiunea pentru tehnologie şi prin cunoştinţele lor, să contribuie la realizarea soluţiilor de securitate marca Bitdefender, soluţii care anul trecut au ocupat locul 1 la nivel mondial în testele consacrate din industrie. An de an, derulăm proiecte prin care descoperim tineri talentaţi care se alatură echipei Bitdefender.”, declară Carmen Buruiană,  HR Manager România. “Aproximativ 40% dintre stagiari rămân sa lucreze  în echipele în care s-au format.

Stagii pe bune” este o iniţiativă a Asociaţiei studenţilor şi profesioniştilor IT&C menită să ajute studenţii în dezvoltarea profesională prin informarea asupra posibilităţilor de dezvoltare a carierei şi prin dobândirea de experienţă practică prin efectuarea stagiilor în companii. Detalii pe www.stagiipebune.ro.

 

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.