Arhiva-Resurse

evoMAG.ro ne pregătește o surpriză în vinerea mare și aduce un noul Black Friday. L-au denumit Black Easter Friday. Se promit reduceri de până la 50% pe parcursul a 24 de ore ce se doresc năucitoare. 

Vom vedea din această seară de la ora 0.00 dacă sunt cu adevărat năucitoare și nu doar vorbe în vânt. Mi-aș dori să văd o reducere de 50% la un monitor LED. L-aș achiziționa imediat, doar să fie de 24 inch și cu rezoluție 1920×1080 pixeli, conexiune HDMI. Bănuiesc că dintre cele mai dorite gadgets ies în față: telefoanele inteligente, tabltele, camerele foto și laptopurile.

O să revenim cu detalii despre Black Easter Friday.

Cred că mai multe informații vor sosi AICI.

evoMAG.ro a postat pe twitter că această promoție va începe mâine – 13 aprilie 2012 –  de la ora 9.00. 

 

Via idante.ro

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.