Diverse

ITGalaxy.ro se înscrie în trendul reducerilor de așa-numitul Black Friday. Perioada promoțiilor este 22 – 24 noiembrie, iar reducerile vor ajunge până la 70%.

Dintre produsele pe care le vor introduce la reducerea de Black Friday:

– laptopuri;

– tablete;

– telefoane mobile;

– monitoare;

– componente PC;

– periferice și accesorii.

Nu au specificat și ora la care vor da startul promoțiilor. Bănuiesc că va fi 00.00 sau dis-de-dimineață.

Comunicatul integral îl găsiți mai jos:

[showhide type=”pressrelease” more_text=”Afișează Comunicatul de Presă” less_text=”Ascunde Comunicatul de Presă”]

Atentie la ITGalaxy.ro de Black Friday

ITGalaxy.ro va veni in intampinarea clientilor sai de “Black Friday 2013” in perioada 22 – 24 noiembrie cu reduceri imbatabile la o gama variata de produse din gama IT&C.

In urma succesului inregistrat anul trecut de “Black Friday” ITGalaxy.ro vine in intampinarea clientilor sai  cu stocuri suplimentare de produse dedicate acestei campanii. Noul design si noile functionalitati ale site-ului, precum si noul showroom deschis in centrul Bucurestiului completeaza si imbunatatesc experienta clientilor si vizitatorilor. Desi magazinul online are cele mai bune preturi la produsele comercializate, acesta va acorda reduceri substantiale, de pana la 70%, pentru mai multe modele de laptopuri, tablete PC, telefoane mobile, monitoare, componente PC, periferice si accesorii.  Astfel ITGalaxy.ro se alatura altor magazine de renume din zona IT&C care ofera reduceri masive pentru cumparatori la sfarsitul lunii noiembrie.

Black Friday este, in mod normal, un eveniment care se desfasoara o data pe an si dureaza doar 24 de ore. ITGalaxy.ro a prelungit perioada campaniei pana duminica 24 noiembrie inclusiv, pentru a oferi timp de gandire clientilor sai in algerea ofertei potrivite. Avand in vedere reducerile massive de pret, de pana la 70%, este posibil ca stocurile pentru Black Friday sa fie epuizate in prima zi. Stocurile de produse sunt actualizate in timp real pe site-ul ITGalaxy.ro, iar toate comenzile vor fi onorate in ordinea primirii lor, in cel mai scurt timp posibil.

[/showhide]

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.