Diverse

Fashion Days l-aș putea considera a fi echivalentul eMAG, dar pe nișa de fashion. Reduceri importante sunt și aici, nu doar pe it&c și domeniile adiacente. 

Ce presupune Black Friday 2016 la Fashion Days?

  • Black Friday în ediția 2016 începe pe 18 noiembrie, la 00.00 pe FashionDays.ro, în aplicația de iOS și Android începe la 20.00 pe 17 noiembrie – cu 4 ore mai devreme;
  • peste 700.000 de produse, discount de până la 90%, livrarea și returul sunt gratuite;
  • peste 1000 de branduri, achiziții speciale făcute în cantitatea de 4 ori mai mare față de 2015;
  • ghete și pantofi casual pentru bărbați de la 145 lei, haine copii de la 25 lei
  • peste 80.000 de produse de îmbrăcăminte de sezon pentru bărbați, peste 10.000 de ceasuri, peste 10.000 de produse pentru ski.

Declarație oficială:

BLACK FRIDAY este cel mai mare eveniment de shopping de până acum atât pentru noi cât și pentru clienții noștri. Lansăm ediția de anul cu mesajul <<Rasfață-te de BLACK FRIDAY>> pentru că vrem să scoatem în evidență esența acestui eveniment. BLACK FRIDAY este pentru fiecare dintre noi o sărbătoare, acel moment în care te răsfeți și te premiezi, investind în produse pe care le dorești și le aștepți. Mai mult, BLACK FRIDAY este o experiență unică de shopping, astfel, anul acesta, am completat achizițiile speciale de produse cu un stoc de patru ori mai mare față de anul trecut, cu servicii precum livrare și retur gratuite, precum și multe alte surprize”, spune Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days.

ghid-black-friday-fashion-days

Ghid Fashion Days pentru Black Friday în ediția pe anul curent!

Îmi amintesc că în 2015 am reușit să achiziționez câteva produse la prețuri bune, direct din aplicația de mobil. Recomand instalarea aplicației Fashion Days pentru iOS sau Android, în cele 4 ore pot fi epuizate stocurile cu adevărat atractive, iar la 00.00 deja sunt epuizate promoțiile ce atrag.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.