Diverse

Allview rulează promoții în cadrul Black Friday 2017, iar mai multe detalii am extras din comunicat și le găsiți în articolul de față. 

  • peste 100.000 de produse și discount cumulat de 1.5 milioane euro (parteneri + site-ul dedicat – allviewbf.ro);
  • perioada promoțiilor – 17 noiembrie – 26 noiembrie;
  • gama Allview X4 Soul Infinity de la 849 lei;
  • Allview X4 Soul Vision – smartphone-ul cu proiector la 1999 lei;
  • pachetele Smart Home ce includ și oglinzile inteligente cu discount de până la 40%.

Detalii legate de gama Allview X4 Soul Infinity găsiți aici, iar Infinit N îl găsiți prezentat într-un review complet.

Declarație oficială:

Anul acesta a marcat o nouă etapă de dezvoltare a gamei noastre de produse. Am extins portofoliul de produse premium, prin gama X4 Soul, mai ales prin seria X4 Soul Infinity, telefoane care sunt dotate cu AVI, primul asistent vocal în limba română, și care permit upgrade de hardware. Am dezvoltat portofoliul de produse smart home și gama de notebook-uri. Toate aceste tehnologii de ultima oră sunt accesibile acum în campania de Black Friday.”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.