Diverse

Majoritatea magazinelor online autohtone se pregătesc să ruleze promoțiile de Black Friday din această seară sau de mâine dis-de-dimineață. Evenimentul a fost adus în 2011 de către eMAG, iar ei sunt cei mai bine pregătiți (produse, site etc). De fapt, eMAG stârnește și interesul cel mai mare. 

Avem două articole ce pot fi utile:

  1. Ghidul de Black Friday recomandat de către eMAG;
  2. Lista a 18 produse vedetă pe care eMAG le va împinge în față de Black Friday 2018

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii, cu ce produse vă doriți să cumpărați sau ce ați prins la preț redus, opinii legate de Black Friday și cum a evoluat fenomenul etc.

Ca o notă personală, o să urmăresc promoțiile, iar dacă prind ceva cu adevărat atractiv nu o să ezit în a încerca să cumpăr. Totuși, lista pe 2018 este cu adevărat subțire – un set de cauciucuri de iarnă pentru Chevrolet Cruze pe formatul 205 / 60 / R16 de la un producător A-list (Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Goodyear, Continental). Prețurile sunt în general de la 400 lei în sus, iar dacă ar ajunge pe la 300 lei / cauciuc mai că m-aș băga la achiziția unui set.

Apropo, Google România spune că 45% dintre români au în plan să facă o achiziție de Black Friday. La cât de bine ne cunoaște Google, aș spune că au ei o bază reală în a face o afirmație de gen. :)

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.