eMAG deschide a zecea ediție a Black Friday pe 13 noiembrie. Au adus ziua reducerilor în țara noastră și au reușit de-a lungul timpului să o transforme într-un fenomen. 2020 este anul în care online-ul a devenit mai important ca niciodată prin prisma pandemiei.

Pe lângă eMAG și alte magazine s-au pregătit de Vinerea Neagră, unele au Black Friday de o lună, altele au deschis deja de ieri (Fashion Days), iar altele sunt pregătite pentru această seară sau în miez de noapte (PC Garage).

Ce am pregătit pentru voi?

  1. Articol de tip teaser cu 5 oferte interesante de la eMAG, cât de curând va fi urcat pe site + selecție cu produsele vedetă din  ce se cunoaște înainte de trimiterea catalogului ce se va face după 12.00 noaptea (Dacă se respectă tradiția);
  2. Concurs cu premiu de la Vodafone (Samsung GALAXY A51), detalii în viitorul apropiat;
  3. Informații actualizate legate de cele mai noi oferte în ediția 2020 a Black Friday.

Secțiunea de comentarii este deschisă și ne puteți ajuta prin ponturi, reacții etc.

Stați aproape!

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.