Geekmall este un magazin online ce listează produse de la Xiaomi, Oppo, Vivo, Kugoo, Jimmy, Tronsmart, Tronxy, Yunmai, Yesoul, Haylou etc. 

Au în permanență peste 1000 de produse în stoc curent și încearcă să ofere accesorii de tip smart home + telefoane mobile de ultimă generație la prețuri accesibile.

În comunicat evidențiază faptul că ar fi adus mai multe produse în premieră pe piața 🇷🇴:

➡️ aspiratorul robot 360 S10 Smart Life (tehnologie AI + hărți 3D);

➡️ trotinete electrice Kugoo Kirin S1 Pro, Kirin S4 și Kirin Mini;

➡️ boxe portabile Tronsmart (Tronsmart Studio și T6 Pro – pot fi interconectate în serie pentru sunet surround);

➡️ aspirator vertical cu mop și funcția de auto-spălare JIMMY PowerWash HW8 Pro;

➡️ aspiratoare verticale ROIDMI ce sunt apreciate pentru fiabilitate și design;

➡️ imprimante 3D Tronyx;

➡️ sonerie video 360 și camere de supraveghere 360;

➡️ banda de alergare Kingsmith R2, biciclete fitness de la OVICX și YESOUL;

De Black Friday 2020, produsele vedetă de la Geekmall au fost telefoanele mobile, aspiratoarele robot, trotinetele electrice și aspiratoarele verticale. 70% din comenzi au venit de pe dispozitive mobile, iar traficul pe site a fost de 12 ori mai mare față de o zi normală, 65% din comenzile plasate au fost plătite cu cardul.

Campania de Black Friday în ediție 2021 la Geekmall se desfășoară până pe 21 noiembrie. Veți găsi prețuri speciale la aspiratoare verticale Jimmy și Roidmi, aspirtoare robot Viomi, 360 Smart Life, telefoane mobile de la OPPO și vivo, trotinetele electrice Kugoo, benzi de alergare Kingsmith, căști și boxe portabile de la  Xiaomi și Tronsmart, produse de îngrijire personală de la Yunmai și Enchen.

În secțiunea Noutăți pentru Black Friday 2021 de la Geekmall putem aminti:

✔️ livrarea în lockerele de easybox;

✔️ opțiunea de plată în rate prin Raiffeisen Bank și TBI Bank.

Mi-am făcut o mică listă, iar ce mi-a atras atenția ar fi:

  • plafonieră LED Xiaomi (mi-ar mai trebui două în locuință), am montat trei până acum (de putere un pic mai mare față de cea integrată în link – cele deja montate sunt suficient de puternice, iar cea din link este mai mult decât suficientă);
  • aspirator vertical Jimmy JV85 (adus la același preț și de alte shop-uri românești);
  • aparat de ras Enchen.

Presupun că vor rula și alte promoții, iar pagina de Black Friday va fi actualizată. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de la Xiaomi, OPPO sau vivo, a unui aspirator vertical sau aspirator robot, a unei biciclete sau trotinete electrice, a unui accesoriu de smart home etc puteț adăuga și Geekmall pe lista de shop-uri ce merită a fi vizitate.

Acest articol este susținut de către Geekmall. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.