Arhiva

Mai sunt 15 zile până la Black Friday sau Vinerea Neagră sau ziua în care reducerile ating cote maxime. Dacă aveți în plan achiziționarea unui produs din domeniul IT – telefoane, laptopuri, desktopuri, tablete, electrocasnice, televizoare, camere foto/video, etc. mai așteptați încă două săptămâni, până pe 23 noiembrie. S-ar putea să aveți noroc și să puteți să achiziționați produsul la reducere mare.

Anul trecut, reducerile au fost foarte mari, de până la 80%, și ne așteptăm ca anul acesta să fie la fel de consistente. Printre magazinele care au avut astfel de reduceri s-au aflat: eMag, Altex, Flanco, Koyos, evoMAG, PCGarage, și altele. Marea problemă – pe care sperăm că magazinele online o vor rezolva anul acesta – a fost faptul că datorită  numărului foarte mare de accesări, site-urile au căzut, neputând fi accesate pentru un interval mare de timp, lucru destul de neplăcut pentru cei care așteptau să beneficieze de prețurile avantajoase.

Ca să vă faceți o idee de cât de mari au fost vânzurile, eMag a declarat anul trecut că între ora 5 și 12:30 a vândut peste 34.000 de produse, până la ora 18:00 valoarea comenzilor ajungând la peste 8 milioane de euro.

Cu siguranță, în următoarele zile magazinele vor confirma participarea cu reduceri la Vinerea Neagră. De îndată ce vom afla ce magazine vor oferi reduceri de Black Friday, vom reveni cu amănunte, ca să putem profita cu toții de această ocazie.