Diverse

Conform unor statistici de specialitate, un copil foloseşte 3 biciclete de dimensiuni diferite până la vârsta de 6 ani (bicicletă fără pedale, de 12 inch şi de 14 inch). Pentru părinţi acest lucru înseamnă trei cheltuieli diferite.

Un start-up britanic s-a gândit la acest lucru şi a realizat prima bicicletă care “creşte” în acelaşi timp cu copilul. Black Mountain Bike a lansat bicicleta care îşi poate extinde cadrul şi poate fi echipată cu pedale, foaie sau curea. Toate acestea sunt incluse în pachetul de bază, deci achiziţia iniţială este şi ultima.

Compania a lansat două modele: PINTO pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani, respectiv SKØG pentru cei între 5 şi 8 ani. Bicicletele pot fi asamblate în 3 moduri: Balance, Small Pedal şi Large Pedal, iar prin această tehnologie de extindere se creşte perioada de utilizare a bicicletei cu până la 24 de luni comparativ cu o bicicletă clasică.

Bicicleta costă 329 lire sterline şi poate fi comandată direct de pe site-ul companiei. Transportul este gratuit.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.