Telefoane Mobile

Xiaomi se află în spatele Black Shark, iar invitația trimisă către presa de specialitate din dot com arată că lansarea smartphone-ului de gaming urmează a fi efectuată pe 13 aprilie, în Beijing. 

Ar fi un competitor pentru Razer Phone. Logo-ul Qualcomm este trecut pe invitației, de aici și presupunerea că vom vedea un telefon mobile cu Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB memorie RAM și spațiu de stocare cuprins între 64 – 256 GB.

Recunosc că sunt curios să văd ce a pregătit Xiaomi pentru acest sub-brand, să-i descopăr specificațiile și prețul. Este cazul să avem și telefoane mobile ușor nișate, deși jocurile din Google Play nu sunt atât de complexe încât să necesite un dispozitiv dedicat.

Cred că succesul dat de accesoriile, laptopurile și PC-urile de gaming se dorește a fi replicat de către unele companii și pe smartphone-uri. Razer Phone îl găsiți la ITgalaxy pentru 3499 lei.

Nu-i așa că Black Dragon s-ar potrivi mai bine după logo? :)

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.