Software

BlackBerry Blend 1.2 este integrat în cel mai nou update de software primit de telefoanele cu BlackBerry 10 OS. Puteți trece la noua versiune de soft prin intermediul a trei modalități: web, BlackBerry Link, de pe smartphone prin OTA / over-the-air. Toate detaliile privind partea de update le găsiți pe site-ul companiei canadiene.

Ce este BlackBerry Blend?

Soluție de conectivitate ce permite legătura între un device cu software al companiei canadiene și un alt dispozitiv cu Windows, Mac OS X, Android sau iOS. Ai acces la toate informațiile de pe smartphone direct pe celălalt dispozitiv conectat și astfel poți să ai un plus de productivitate.

Spre exemplu, redactezi mailuri sau mesaje de pe un laptop ce este conectat cu telefonul BlackBerry și ai un plus de viteză, mai ales că nu ieși din ecosistemul companiei canadiene unde ai o sumă de servicii pe partea de securitate, enterprise etc.

Nu este nevoie de folosirea unui serviciu din cloud, nici de vreun fir care să realizeze conexiunea între gadgeturile conectate.

Ce oferă BlackBerry Blend?

– acces la mail, BBM, mesaje text, contacte, calendar, file manager, fotografii, clipuri video, muzică;

– aplicații compatibile cu Android, iOS, Windows și Mac OS X;

Toate detaliile legate de BlackBerry Blend sunt aici.

Un scurt clip cu BlackBerry Blend:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.