Smartphone

Modelul în cauză a fost lansat în India. Specificațiile sale tehnice îl includ cu greu în clasa smartphone. Lipsește și conexiunea 3G. Vom vedea dacă BlackBerry Curve 9220 va sosi și pe alte piețe emergente sau doar în India. 

BlackBerry Curve 9220 aduce un display de 2.44 inch cu rezoluție de 320×240 pixeli, 512 MB RAM și ROM, GPRS, EDGE, Wi-Fi, microSD slot, cameră foto de 2 Megapixeli, sistem de operare BlackBerry OS 7.1. Nu am găsit informații legate de procesor, posibil să aibă sub 800 MHz. Bateria îi oferă o autonomie de 18 zile în standby.

Costă sub 200 de dolari în India. Am dat și de o galerie foto cu BlackBerry 9220:

Sursa: Telecom Pulse

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.