Smartphone

BlackBerry Passport urmează a debuta în stocurile magazinelor, iar un lanț de magazine din Mare Britanie s-a grăbit și a publicat un clip video de tip demo cu noul smartphone al companiei canadiene.

Clipul a fost șters rapid, dar o copie a sa a rămas în online și o vedeți mai jos:

Vă amintiți că BlackBerry Passport a atras atenția prin forma sa pătrățoasă, extra-wide. O parte din specificațiile sale hardware sunt cunoscute, cel puțin la nivel de zvonuri. Passport ar dispune de in display cu rezoluție 1440×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, baterie de 3450 mAh.

În clip observați că tastatura qwerty înglobează și gesturi de tip swipe pentru a naviga mai ușor prin meniu. S-ar putea să fie un smartphone apreciat de cei care-și doresc neapărat o tastatură qwerty fizică și consideră că în acest fel au un plus de operabilitatea în scrierea de mailuri, mesaje și statusuri în social media.

Sursa: CrackBerry.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.