Telefoane Mobile

BlackBerry a lansat o nouă versiune a smartphone-ului său de top cu design pătrățos. Se numește BlackBerry Passport Silver Edition, iar noutățile sunt concetrate pe partea de design, hardware-ul fiind identic cu cel de pe BlackBerry Passport prezentat în 2014. 

Are parte și de un unboxing oficial, din partea companiei nord-americane:

Observ o ramă metalică ce aduce un plus la capitolul rezistență structurală, un design ceva mai reușit cu colțuri ușor rotunjite, în rest nimic special.

specificatii-BlackBerry-Passport

Prețul în SUA se oprește la 549 dolari, la pachet se oferă și accesorii gratuite în valoare de 130 dolari. În săptămânile următoare debutează și în Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania etc. Mă aștept să-l găsim și în țara noastră, chiar și pe la operatorii telecom.

Sursa: BlackBerry.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.