Telefoane Mobile

BlackBerry Priv a ajuns în oferta Orange, primul smartphone BlackBerry cu Android intră în magazinul online al unui operator telecom. Este clar că vine pe canal oficial. 

BlackBerry Priv – 839 euro / aprox. 3787 lei, fără semnarea unui abonament.

Prețul mi se pare de-a dreptul fabulos, BlackBerry nu cred că-și dorește cine știe ce vânzări, cu siguranță la peste 800 de euro nu vor comercializa cine știe câte unități.

BlackBerry Priv – 464 euro / aprox. 2094 lei cu Orange Me 42 – 5.5 GB trafic de date la viteze 4G, NELIMITAT la minute și mesaje naționale și 600 minute internaționale.

Specificații BlackBerry Priv:

  • display AMOLED de 5.4 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core, Adreno 418, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 200 GB;
  • Android 5.1 Lollipop;
  • 4G cu viteze de până la 450 Mbps în download, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1 microUSB, NFC, A-GPS și GLONASS;
  • 18 Megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach, OIS, detecție de fază, autofocus, dual-LED flash, filmează la 2160p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli ce filmează la 720p;
  • baterie de 3410 mAh, 192 gr. și 9.4 mm.

Elementul diferențiator față de alte telefoane de top din 2015 – tastatura culisantă + serviciile BlackBerry integrate pe lângă aplicațiile obișnuite pe un terminal Android.

Cred că prin companii se va găsi câte un nostalgic BlackBerry ce la fidelizare pe mai multe abonamente optează pentru un BB Priv, altfel nu văd de ce nu te-ai orienta spre telefoane Android cu hardware similar la un preț mult mai așezat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.