Telefoane Mobile

A avut loc BlackBerry World și s-a făcut un clip video ce prezintă cele mai importante noutăți legate de sistemul lor de operare mobil ce se va numi BlackBerry 10. Primul smartphone cu BlackBerry 10 va fi lansat în octombrie 2012. Un fel de telefon demo pentru cei care dezvoltă aplicații a fost prezentat. V-am scris despre acest device RIM și funcțiile sale îl integrează în liga modernă a telefoanelor inteligente. 

Văd că atitudinea a fost optimistă și chiar există speranța că RIM nu va da faliment, iar trendul negativ pe care se află ca număr de unități comercializate va avea un final. Am înțeles că RIM va garanta 10.000  de dolari în primul an pentru orice aplicație sau joc premium din magazinul lor dedicat. Țineți cont că trebuie să fie o aplicație premium și să primească această certificare de la RIM. Mai este o condiție și anume să adune minim 1.000 de dolari în primele 12 luni, iar restul vor fi plătiți de RIM. Pare a fi o acțiune disperată.

Sursa: CrackBerry.com

 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.